La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartats

El diumenge 28 d'octubre va tenir lloc, a la plaça del Vi de Girona, la tradicional Diada castellera amb Els Marrecs de Salt, i la participació de les colles Capgrossos de Mataró i Els Minyons de Terrassa.

Ampliar

(Ampliar) - Diada castellera a la plaça del Vi 2012.

Els Marrecs de Salt han viscut una jornada històrica; enmig d'un ambient molt festiu, han aconseguit aixecar per primer cop tres castells de vuit, destacant la torre de vuit amb folre que fins ara no havien aconseguit carregar mai.

Les altres dues colles també han viscut una diada molt especial, sobretot els Capgrossos de Mataró que han fet el seu primer pilar de 7 amb folre d'aquesta temporada. Els Minyons de Terrassa han brillat amb l'única figura de gamma extra, la torre de nou amb folre i manilles.

Ampliar

(Ampliar) - Diada castellera a la plaça del Vi 2012.


[Més imatges]----------- Back-Index-Next

- Diada castellera 2011 - Article i reportatge fotogràfic de l'edició 2011 de la Diada castellera.

- Diada castellera 2010 - Article i reportatge fotogràfic de l'edició 2010 de la Diada castellera.

- Diada castellera 2009 - Article i reportatge fotogràfic de l'edició 2009 de la Diada castellera. - Diada castellera 2007 - Reportatge fotogràfic de l'edició 2007 de la Diada castellera.

CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice © Fèlix Xunclà/Assumpció Parés