La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartats

El diumenge 2 de juny 2013 Girona va acullir la Cavalcada de Sant Antoni, per segon any consecutiu, amb la participació de més de 300 cavalls desfilant pels carrers de la ciutat. A partir de les vuit del matí varen començar a arribar els diferents participants al parc de la Devesa, davant Fira de Girona.

La Cavalcada de Sant Antoni a la Devesa
(Ampliar) - La Cavalcada de Sant Antoni a la Devesa

La cavalcada va seguir per l'avinguda de Ramon Folch, la Gran Via de Jaume I, el Mercat del Lleó, el carrer d'Ultònia, Migdia, Emili Grahit, Balmes, la plaça de Catalunya, la pujada del pont de Pedra, la plaça del Vi, el carrer dels Ciutadans, la Cort Reial, el carrer de les Ballesteries, Calderers, la plaça de Sant Feliu, el carrer de Jaume Pons i Martí i el pont de Pedret. A la plaça de Sant Feliu, els animals reberen la benedicció, un acte que comptà amb la presència de l'alcalde, Carles Puigdemont.

La Cavalcada de Sant Antoni a la Devesa
(Ampliar) - La Cavalcada de Sant Antoni a la Devesa

El tinent d'alcalde de Sostenibilitat i Participació Ciutadana, Jordi Fàbrega, va destacar que la trobada, que es fa per commemorar la festivitat de Sant Antoni, té com a objectiu "fomentar l'estima i el respecte pels animals i apropar-los a la ciutadania gironina". Hi participaren representants de 22 municipis que varen sortir per aquest ordre: Girona, Aiguaviva, Castelló d'Empúries, Blanes, Palol de Revardit, Vidreres, Llanars-Camprodon, Les Preses, Peralada, Monells, Anglès, Palafolls, Bellcaire d'Empordà, Besalú, Serinyà, Sant Pere Pescador, Sant Feliu de Guíxols, Olot, Caldes de Malavella, Llagostera, Banyoles i Cassà de la Selva.



  • Cavalcada de Sant Antoni 2012. Reportatge fotogràfic i article de l'Aplec Eqüestre de Girona de l'any 2012.

  • [Més imatges]-----BackIndex-Next

    - Imatge de Sant Antoni i el porquet participant a la desfilada a la Devesa

    - Un dels animals participants en la cavalcada

    - Participant en la cavalcada a la Devesa

    CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice

    © Fèlix Xunclà/Assumpció Parés