La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartats

El diumenge 31 d'octubre de 2021, dins la programació de Fires 2021, va tenir lloc a la plaça del Vi la tradicional Diada Castellera, en aquesta edició amb la participació dels Marrecs de Salt, els Capgrossos de Mataró i els Minyons de Terrassa.
Els castells varen ser més baixos dels que s'havien fet altres anys, però molt potents en tractar-se de la primera actuació de l'any.
Els Marrecs de Salt varen descarregar un 3 de 7, un 4 de 7 i un 5 de 7. Els Minyons de Terrassa varen descarregar un 4 de 8, un 2 de 7 i un 4 de 8, i els Capgrossos de Matar&oacuute; varen aconseguir descarregar un 5 de 7, un 2 de 7 i un 7 de 7. Les tres colles varen tancar l'actuació amb una ronda conjunta de pilars on els Marrecs varen fer un pilar de 5, els Minyons dos pilars de 5, i els Cagrossos un vano de 5.

Diada Castellera de Fires 2021

(Ampliar) - Diada Castellera de Fires 2021

Una actuació dels Marrecs de Salt

(Ampliar) - Una actuació dels Marrecs de Salt

Els castells més dif&iacite:cils que s'han fet a la plaça del Vi han estat: un tres de deu amb folre i manilles (descarregat) l’any 2014 pels Minyons de Terrassa. Un dos de vuit sense folre (carregat) l’any 2010 també pels Minyons de Terrassa. Un quatre de nou sense folre (descarregat) l’any 1998 pels Minyons de Terrassa. Un tres de nou amb folre i pilar (descarregat) l’any 2017 pels Minyons de Terrassa. Un quatre de nou amb folre i pilar (carregat) l’any 2001 pels Minyons de Terrassa. Un cinc de nou amb folre (descarregat) l’any 1998 pels Minyons de Terrassa. Un dos de nou amb folre i manilles (descarregat) els anys 2000 pels Minyons de Terrassa i 2017 pels Capgrossos de Mataró, i un pilar de vuit amb folre i manilles (descarregat) l’any 2008 pels Minyons de Terrassa.

Una actuació dels Capgrossos de Mataró

(Ampliar) - Una actuació dels Capgrossos de Mataró

Una actuació dels Minyons de Terrassa

(Ampliar) - Una actuació dels Minyons de Terrassa

Pilar dels Minyons de Terrassa

(Ampliar) - Pilar dels Minyons de Terrassa.

Escut de la colla castellera Marrecs de Salt

(Ampliar) - Escut de la colla castellera Marrecs de Salt.

Escut de la colla castellera Capgrossos de Mataró

(Ampliar) - Escut de la colla castellera Capgrossos de Mataró.

Escut de la colla castellera Minyons de Terrassa

(Ampliar) - Escut de la colla castellera Minyons de Terrassa.


[Més imatges]-Back-Index-Més imatges

CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice

© Fèlix Xunclà/Assumpció Parés