La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartats

El diumenge 8 de març 2020 es va celebrar la VIII Jornada de l'Esport Femení 2020 a la plaça Salvador Espriu, la de Francesc Calvet i Rubalcaba, la plaça Catalunya i el riu Onyar, on s'hi va practicar l'activitat de kayak, aprofitant la coincidència amb la commemoració del Dia Internacional de la Dona Treballadora.
Les assistents van practicar diverses modalitats, des de les més típiques i tradicionals com el futbol o el bàsquet, fins al rollerski, l'esquí sense neu, passant per l'handbol, els escacs, el patinatge o la gimnàstica artística. A més, en aquesta edició s'ha ampliat encara més l'oferta d'activitats amb la incorporació del bèlit i les bitlles catalanes.

Jugadores d'hoquei a la plaça de Salvador Espriu

(Ampliar) - Jugadores d'hoquei a la plaça de Salvador Espriu.

Al migdia va tenir lloc l'acte central de la jornada, on hi van participar les diferents entitats esportives i col·laboradores que es van reunir a Girona amb motiu de la jornada de l'esport femení. També s'hi van sumar les institucions i l'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i el diputat de la Diputació de Girona, Quim Ayats, tampoc van voler faltar a la cita. Tampoc se la va perdre la patinadora Dèlia Valentí, una de les ambaixadores de la Jornada de l'Esport Femení. Les altres tres ambaixadores, la tenista Aliona Bolsova, la jugadora de bàsquet Júlia Soler i la gimnasta Laura Bechdejú no van poder assistir per motius professionals.

Foto de grup amb representants de tots els espoprts que han participat a l'esveniment, l'alcaldesa Marta Madrenas i el diputat de la Diputació de Girona Quim Ayats

(Ampliar) - Foto de grup amb representants de tots els espoprts que han participat a l'esveniment, l'alcaldesa Marta Madrenas i el diputat de la Diputació de Girona Quim Ayats.

Bàsquet a la plaça Calvet i Rubalcaba

(Ampliar) - Bàsquet a la plaça Calvet i Rubalcaba.



  • VII Jornada de l'Esport Femení. - Article i reportatge fotogràfic de la celebració de la jornada el diumenge 10 de març de 2019.

  • V Jornada de l'Esport Femení. - Article i reportatge fotogràfic de la celebració de la jornada el diumenge 12 de març de 2017.

  • IV Jornada de l'Esport Femení. - Article i reportatge fotogràfic de la celebració de la jornada el diumenge 6 de març de 2016.

  • I Jornada de l'Esport Femení. - Reportatge fotogràfic de la celebració de la jornada, sota el lema "Dona’ un pas per l'esport", el diumenge 10 de març de 2013.


  • Kayak al riu Onyar

    (Ampliar) - Kayak al riu Onyar.

    Gimnàstica rímica a la plaça de Salvador Espriu

    (Ampliar) - Gimnàstica rímica a la plaça de Salvador Espriu.

    Patinatge a la plaça de Calvet i Rubalcaba

    (Ampliar) - Patinatge a la plaça de Calvet i Rubalcaba.

    Gimnàstica rímica a la plaça de Salvador Espriu

    (Ampliar) - Gimnàstica rímica a la plaça de Salvador Espriu.


    [Més imatges]--- Back - Index - Next

    CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice

    © Fèlix Xunclà/Assumpció Parés