La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartats

El divendres 20 de desembre 2013 va tenir lloc la inauguració oficial amb l'espectacle coreogràfic Celebrem el Nadal, coordinat pel projecte lúdic, esportiu i formatiu extraescolar FAMA Girona. L'actuació va comptar amb la participació dels alumnes dels centres educatius Maristes, IES Santa Eugènia, IES Carles Rahola, IES Vicens Vives i els nois i noies del Centre Jove Els Químics.

Participants en la inauguració de la pista de gel
(Ampliar) - Participants en la inauguració de la pista de gel.

Del 20 de desembre 2013 al 5 de gener 2014, a Fira de Girona es pot gaudir d'una pista de gel de 600 m2 i un tobogan, i també activitats i atraccions insfantils pels més menuts. Com a novetats d'enguany hi ha una zona de "games", amb una pista de Slot i vuit consoles, un espai de lectura amb llibres i diaris per a grans i petits, llits elàstics i una creperia. A més, s'ofereixen classes de patinatge amb monitor i hi ha il·lustradors professionals que fan caricatures de record als visitants.

Participants en la inauguració de la pista de gel
(Ampliar) - Participants en la inauguració de la pista de gel.

[Més imatges] -----Back-Index-NextLa inauguració de la pista de gel

 • Preparació de la pista de gel 2012
  ------Reportatge fotogràfic de la preparacació de les instal·lacions de gel 2012.

 • Inauguració de la pista de gel 2012
  ------Reportatge fotogràfic i article de les activitats de la inauguració de les instal·lacions de gel 2012 a Fira de Girona.

 • La pista de gel 2012 a Fira de Girona
  ------Reportatge fotogràfic i article de les instal·lacions de gel 2012 a Fira de Girona.

 • CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice

  © Fèlix Xunclà/Assumpció Parés