La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartats

Del 20 de desembre 2013 al 5 de gener 2014, a Fira de Girona es pot gaudir d'una pista de gel de 600 m2 i un tobogan, i també activitats i atraccions insfantils pels més menuts. Com a novetats d'enguany hi ha una zona de "games", amb una pista de Slot i vuit consoles, un espai de lectura amb llibres i diaris per a grans i petits, llits elàstics i una creperia. A més, s'ofereixen classes de patinatge amb monitor i hi ha il·lustradors professionals que fan caricatures de record als visitants.

Fira de Girona, durant les festes nadalenques
(Ampliar) - Fira de Girona, durant les festes nadalenques.

El divendres 20 de desembre 2013 va tenir lloc la inauguració oficial amb l'espectacle coreogràfic Celebrem el Nadal, coordinat pel projecte lúdic, esportiu i formatiu extraescolar FAMA Girona. L'actuació va comptar amb la participació dels alumnes dels centres educatius Maristes, IES Santa Eugènia, IES Carles Rahola, IES Vicens Vives i els nois i noies del Centre Jove Els Químics.

La pista de gel de Fira de Girona
(Ampliar) - La pista de gel de Fira de Girona.

[Més imatges] -----Back-Index-NextCartell de la Pista de gel 2013

 • Preparació de la pista de gel 2012
  ------Reportatge fotogràfic de la preparacació de les instal·lacions de gel 2012.

 • Inauguració de la pista de gel 2012
  ------Reportatge fotogràfic i article de les activitats de la inauguració de les instal·lacions de gel 2012 a Fira de Girona.

 • La pista de gel 2012 a Fira de Girona
  ------Reportatge fotogràfic i article de les instal·lacions de gel 2012 a Fira de Girona.

 • CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice

  © Fèlix Xunclà/Assumpció Parés