La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartats

El Pavelló Municipal d'Esports Girona-Fontajau va ser construït entre el 1991 i el 1993, i inaugurat el dia 4 de setembre del 1993. Està estructurat en dos nivells, un per al públic, el nivell alt, i un altre d'ús restringit als esportistes, el nivell baix, amb entrades diferenciades. La seva capacitat és de 5.023 espectadors, tot i que en diverses ocasions s'ha arribat gairebé als 6.000.

Les dimensions de la pista principal són de 40 x 20 metres, i les de la pista auxiliar de 33 x 19. També disposa d'un gimnàs, amb paviment sintètic, de 17 x 14 metres. Aquest espai es subdivideix en dos: sala ús lliure i sala de musculació. També disposa, com espais complementaris, de quatre vestidors col·lectius, dos vestidors per tècnics -àrbitres, sala de premsa, sala de reunions, farmaciola, oficines, etc.

A finals de 2005 es van canviar els marcadors laterals i es va afegir un videomarcador a la part superior del recinte. Aquest videomarcador té quatre pantalles de 8 metres quadrats cadascuna. També es va canviar el parquet, els marcadors de 24 segons i es van modernitzar les tanques publicitàries, que actualment són lluminoses.

En aquest pavelló, que combina comoditat amb funcionalitat, s'hi disputaven els partits del Club Bàsquet Girona, Akasvayu, tant de l'equip sènior com els dels equips de base. També hi tenen lloc esdeveniments esportius, com per exemple Trial indoor o partits de tennis.


Back - Index

CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice

© Fèlix Xunclà/Assumpció Parés