La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartatsSíntesi:

Del dissabte 7 al diumenge 15 de maig 2022 s'ha celebrat la 67ena. edició de l'esdeveniment "Girona Temps de Flors", una setmana durant la qual els projectes florals omplen de color i creativitat els principals monuments de la ciutat. A la Casa Solterra - Serveis Territorials de Cultura es mostra la instal·lació "Jardí invers", de Patrícia Maseda, Jaume Geli, Amics del Museu d’Art i Serveis Territorials de Cultura.
Aquest jardí invers ens convida a reflexionar, a partir del mirall com a artifici, sobre com percebem el món que ens envolta. El mirall ens retorna la imatge d’un jardí de flors de colors que suspès de l’estructura d’arrels i branques metàl·liques sembla emergir de terra. Cel i terra invertits en la realitat de la nostra mirada.


Temps de Flors 2022. Casa Solterra - Serveis Territorials de Cultura

Index

Temps de Flors 2022. Casa Solterra - Serveis Territorials de Cultura Temps de Flors 2022. Casa Solterra - Serveis Territorials de Cultura Temps de Flors 2022. Casa Solterra - Serveis Territorials de Cultura
CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice © Fèlix Xunclà/Assumpció Parés