La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartatsSíntesi:

Del dissabte 7 al diumenge 15 de maig 2022 s'ha celebrat la 67ena. edició de l'esdeveniment "Girona Temps de Flors", una setmana durant la qual els projectes florals omplen de color i creativitat els principals monuments de la ciutat. A la zona de la font dels Jardins del doctor Figueras es mostra la instal·lació floral "Jardí interior (caixa de sentits)", d'alumnes del Màster en Disseny i Producció d'Espais de la UPC School - CCCB, curs 2021-2022.
En algunes ocasions, de forma inconscient, ens protegim mitjançant una cuirassa que ens posem al relacionar-nos amb altres persones, amagant així la nostra essència. Però quan perdem la por i ens obrim, la gent que ens envolta pot descobrir un interior ple d’emocions, desitjos i somnis, un despertar de sentits a través del reflex de l’aigua.


Temps de Flors 2022. Jardins Doctor Figueras - Font

Index

Temps de Flors 2022. Jardins Doctor Figueras - Font Temps de Flors 2022. Jardins Doctor Figueras - Font Temps de Flors 2022. Jardins Doctor Figueras - Font
CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice © Fèlix Xunclà/Assumpció Parés