La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartatsSíntesi:

Del dissabte 7 al diumenge 15 de maig 2022 s'ha celebrat la 67ena. edició de l'esdeveniment "Girona Temps de Flors", una setmana durant la qual els projectes florals omplen de color i creativitat els principals monuments de la ciutat. A les Escales de l'Església de Sant Martí, un dels espais emblemàtics de la mostra floral, es va mostrar el muntatge floral "El corriol de Sant Martí", de l'alumnat i professorat de l'Escola Viver Castell de Sant Foix.
Aquest muntatge vol simbolitzar un corriol o caminet de muntanya que porta fins a l'ermita de Sant Martí. El corriol puja sinuosament per les escales deixant a banda i banda un paisatge florit de prats i rierols que conflueixen en la vall de Sant Martí.


Temps de Flors 2022. Escales de l'Església de Sant Martí

Index

Temps de Flors 2022. Escales de l'Església de Sant Martí Temps de Flors 2022. Escales de l'Església de Sant Martí Temps de Flors 2022. Escales de l'Església de Sant Martí
CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice © Fèlix Xunclà/Assumpció Parés