La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartatsSíntesi:

Del dissabte 7 al diumenge 15 de maig 2022 s'ha celebrat la 67ena. edició de l'esdeveniment "Girona Temps de Flors", una setmana durant la qual els projectes florals omplen de color i creativitat els principals monuments de la ciutat. Al Mirador Lluís Maria de Puig i Olivé es mostra la instal·lació "Japonisme", d'alumnes de 1r curs del cicle formatiu de grau mitjà de Jardineria i Floristeria de l'Institut Anna Gironella de Mundet de Barcelona.
Escena d’inspiració oriental que permet endinsar-nos en el japonisme, moviment artístic que recull la influència que la cultura japonesa ha tingut en l’art occidental des de mitjans del segle XIX, en obres d’artistes impressionistes i postimpressionistes com Monet, Van Gogh o Renoir.


Temps de Flors 2022. Mirador Lluís Maria de Puig i Olivé

Index

Temps de Flors 2022. Mirador Lluís Maria de Puig i Olivé Temps de Flors 2022. Mirador Lluís Maria de Puig i Olivé Temps de Flors 2022. Mirador Lluís Maria de Puig i Olivé
CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice © Fèlix Xunclà/Assumpció Parés