La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartatsSíntesi:

Del dissabte 7 al diumenge 15 de maig 2022 s'ha celebrat la 67ena. edició de l'esdeveniment "Girona Temps de Flors", una setmana durant la qual els projectes florals omplen de color i creativitat els principals monuments de la ciutat. A la plaça de les Castanyes es mostra la instal·lació "La ciutat invisible", de Xavier Martín Tost, F. Xavier Ramis i Carlota Mestre.
La ciutat invisible recupera el nostre vincle amb els llocs habitats. La casa, la ciutat, el carrer o la plaça són diferents condicions que donen suport a les interaccions socials. Amb tímides mirades filtrades per la vegetació, les finestres són el testimoni de tot allò que ha ocorregut a l’interior dels habitatges. I ara, de forma decidida, clama per ocupar de nou l’espai exterior tan desitjat.


Temps de Flors 2022. Plaça de les Castanyes

Index

Temps de Flors 2022. Plaça de les Castanyes Temps de Flors 2022. Plaça de les Castanyes Temps de Flors 2022. Plaça de les Castanyes
CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice © Fèlix Xunclà/Assumpció Parés