La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartatsSíntesi:

Del dissabte 7 al diumenge 15 de maig 2022 s'ha celebrat la 67ena. edició de l'esdeveniment "Girona Temps de Flors", una setmana durant la qual els projectes florals omplen de color i creativitat els principals monuments de la ciutat. A les escales de l'Església del Sagrat Cor es mostra la instal·lació "Recordant l'Anita", de Marisa Lendoire i altres.
Al gener d'aquest any ens va deixar l'Anita Claret i Sargatal. El muntatge és un senzill homenatge. En els darrers anys, ella havia realitzat les seves decoracions florals a les escales del Sagrat Cor. El muntatge és una explosió de colors, colors que sempre l'acompanyaven en el seu estil de vida. L'Anita va ser una de les primeres dones que va decorar els patis del Barri Vell en motiu del Temps de Flors.


Temps de Flors 2022. Església del Sagrat Cor

Index

Temps de Flors 2022. Església del Sagrat Cor Temps de Flors 2022. Església del Sagrat Cor Temps de Flors 2022. Església del Sagrat Cor
CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice © Fèlix Xunclà/Assumpció Parés