La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartatsSíntesi:

Del dissabte 7 al diumenge 15 de maig 2022 s'ha celebrat la 67ena. edició de l'esdeveniment "Girona Temps de Flors", una setmana durant la qual els projectes florals omplen de color i creativitat els principals monuments de la ciutat. Al tram 1 dels absis del monestir de Sant Pere de Galligants es mostra la instal·lació floral "Alçant el vol", de Joves i professionals del projecte UTE-PIL GIRONA 16-21.
El vol de les orenetes, que cada any emigren i emprenen un nou viatge, deixant la seva llar per una altra en un indret diferent, canviant per viure millor, enduent-se tots els aprenentatges i deixant enrere el record per als qui es queden. La vida és transformació constant, una metamorfosi que malgrat la por que pugui suposar, &eacutue;s el motor que ens fa ser, evolucionar, créixer i emprendre el nostre vol, com si ocells fóssim.


Temps de Flors 2022. Sant Pere de Galligants. Absis, tram 1

Index

Temps de Flors 2022. Sant Pere de Galligants. Absis, tram 1 Temps de Flors 2022. Sant Pere de Galligants. Absis, tram 1 Temps de Flors 2022. Sant Pere de Galligants. Absis, tram 1
CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice © Fèlix Xunclà/Assumpció Parés