La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartatsSíntesi:

Del dissabte 7 al diumenge 15 de maig 2022 s'ha celebrat la 67ena. edició de l'esdeveniment "Girona Temps de Flors", una setmana durant la qual els projectes florals omplen de color i creativitat els principals monuments de la ciutat. A l'entrada del monestir de Sant Pere de Galligants, es mostra la instal·lació "Bizigai", de J. Enrique Berezo Manso, d'Arbozain Jardineria i Formació.
Bizigai (germen de vida) simbolitza la vida i vol expressar la confiança en el futur, en la resurrecció, posar una mica de llum i d'esperança. Representa el procés i el resultat del reviure de la natura, el renéixer de tot ésser animat i inert d'aquest planeta. Izarren hautsa egun batean bilakatu zen bizigai, hauts hartatikan uste gabean noizpait ginaden gu ernai. (M.Laboa-X.Lete). Un dia la pols d'estrelles es va convertir en germen de vida i en algun moment en vam sorgir nosaltres.


Temps de Flors 2022. Sant Pere de Galligants. Entrada

Index

Temps de Flors 2022. Sant Pere de Galligants. Entrada Temps de Flors 2022. Sant Pere de Galligants. Entrada Temps de Flors 2022. Sant Pere de Galligants. Entrada
CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice © Fèlix Xunclà/Assumpció Parés