Cuina per seduir: cuina eròtica

Propietats dels aliments

Anís
Els grecs i els romans en xuclaven les llavors per obtenir efectes estimulants. A orient es fa servir per curar la impotència i per iniciar als nuvis.

Ametlles
La seva aroma es diu que indueix a la passió de les dones. El masspà o turró sempre ha de ser a taula en una nit romàntica.

Alvocat
"Arbre dels testicles". Conté quantitats considerables de vitamines D i E. El guacamole és una salsa bàsica per acompanyar un primer plat.

Canyella
Un dels afrodisíacs més coneguts. És altament estimulant per a les dones. Utilitzada com espècia o en oli per a amanides, pot despertar els instints més ocults.

Ginseng
Estimula el sistema nerviós i sexual quan es tracta de casos de cansament, estrès o depressió. No se'n pot abusar: pot provocar hipertensió.

Maduixes
Milloren la circulació sanguínia, estimulen les glàndules endocrines i el sistema nerviós. També combinen perfectament amb el cava i la xocolata, i això dóna molt joc.

Mel
Rica en vitamina B, augmenta els nivells de testosterona a la sang.

Ostres
Crues aporten un alt nivell de proteïnes i vitamines, i també un elevat nivell de zinc. Augmenta la producció de testosterona i estrògens.

Pinya
Rica en vitamina C, s'utillitza en tractaments homeopàtics per a la impotència.

Plàtans
Ultra la seva forma fàl·lica, són rics en potasi i vitamina B, necessaris per a la producció d'hormones sexuals masculines.

Regalèssia
Provoca l'estimulació dels estrògens en la dona. Amb la regalèssia negra s'aconsegueix augmentar el fluxe sanguini al penis.

Xocolata
No s'ha demostrat científicament el seu poder afrodisíac, però sí que augmenta els nivells de siretonina, relacionats directament amb el desig sexual; probablement és més un efecte psicològic que fisiològic.Reportatge de la sessió (Clicar damunt les imatges per ampliar-les)

Zoom Zoom Zoom Zoom
Zoom Zoom Zoom Zoom

© Fèlix Xunclà/Assumpció Parés
Back-Index