Inici Selecció de productes gastronòmics Restaurants recomanats Esdeveniments gastronòmics Receptes Dotze mesos, dotze menús Pedres de Girona

---

Els restaurants membres del grup gastronòmic Girona Bons Fogons, organitzen les VII Jornades Gastronòmiques de la Tòfona, que es celebren del 21 de Gener al 17 de Febrer 2013. Durant aquests dies, tots els restaurants Cal Ros, Tapes 23, Duc de l'Obac, La Calèndula, La Banyeta, Occi, la Riera de Sant Martí Vell, Massana i el Celler de Can Roca, incorporen a les seves cartes plats elaborats amb aquesta matèria primera tant especial.

El dilluns 21 de febrer s'han presentat les jornades al taller de reparació de metalls de Joan Ensesa, un dels espais més singulars del Barri Vell de Girona, seu de l'antic teatre Odeon, on els assistents han pogut gaudir d'un esmorzar a base de pa amb tomàquet i botifarra a la graella amb encenalls de tòfona.

El col·lectiu Girona Bons Fogons està format pels restaurants: Tapes 23 de Girona, La Banyeta de Palol de Rebardit, Cal Ros de Girona, Celler de Can Roca també de Girona, Duc de l'Obac de Bonmatí, Massana de Girona, Occi i La Calèndula també de Girona, i La Riera de Sant Martí Vell. • VI Jornades de la tòfona. Article i reportatges fotogràfics de l'edició 2012 de l'esdeveniment gastronòmic.

 • IV Jornades de la tòfona. Article i reportatges fotogràfics de l'edició 2010 de l'esdeveniment gastronòmic.


 • --- Cartell de l'edició 2013 de l'esdeveniment

  (Ampliar) - Cartell de la VII l'edició 2013
  [Més imatges]

  Back-Index-Next

  CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice © Fèlix Xunclà/Assumpció Parés