La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartats

Web de l'Ajuntament de Girona

Web de Turisme de l'Ajuntament de Girona

Girona in


Les festes de Nadal a Girona en imatges.

Anar

Felicitació de l'alcalde de Girona.
Felicitació nadalenca de l'alcalde de la ciutat, Carles Puigdemont.

Mostra

Anar

L'encesa dels llums de Nadal.
- Dissabte l'1 de desembre
L'encesa dels llums des de la plaça Catalunya representa el tret de sortida de la festes nadalenques a la ciutat. 16 fotografies.

Mostra

Anar

Els carrers il·luminats.
Des de l'1 de desembre a passat Reis, els carrers de la ciutat estan decorats amb la il·luminació nadalenca. 25 fotografies.

Mostra

Anar

El Comerç de Nit - Shopping Night.
El dissabte 1 de desembre va tenir lloc una nova edició de "Comerç de Nit", acompanyat de diverses activitats complementàries, com l'Entruita't. 28 fotografies.

Mostra

Anar

Preparació de la pista de gel a Fira de Girona.
Durant totes les festes, a Fira de Girona es pot gaudir d'una pista de gel de 600 m2 i, com a novetat, un tobogan de gel. 16 fotografies.

Mostra

Anar

Inauguració de la pista de gel a Fira de Girona.
El divendres 21 de desembre es va inaugurar la pista de gel amb un flashmob de la cançó de moda Gangnam Style. 25 fotografies.

Mostra

Anar

La pista de gel a Fira de Girona.
Durant totes les festes, a Fira de Girona es pot gaudir d'una pista de gel de 600 m2 i, com a novetat, un tobogan de gel. 31 fotografies.

Mostra

Anar

Firanadal 2012.
Des de l'1 de desembre 2012 al 5 de gener 2013, a la plaça de la Independència, fira d'articles i productes nadalencs. 29 fotografies.

Mostra

Anar

Exposició de pessebres i diorames.
Des del 22 de desembre 2012 al 6 de gener 2013, a la sala La Carbonera del Museu d'Història de la Ciutat. 34 fotografies.

Mostra

Anar

Cercavila pel barri del Mercadal.
El dissabte 22 de desembre va tenir lloc una cercavila de gegants, capgrossos i bastoners, pels carrers del Mercadal. 49 fotografies.

Mostra

Anar

Nit de compres al carrer Ballesteries.
- Dissabte 22 de desembre
L'Associació de Comerciants del carrer Ballesteries varen organitzar la Nit de compres, amb comerços oberts fins a les 23 h. 21 fotografies.

Mostra

Anar

Espectacle de pallassos al Mercadal.
El dissabte 22 de desembre, després de la cercavila, va tenir lloc un espectacle de pallassos a la plaça Jordi de Sant Jordi. 29 fotografies.

Mostra

Anar

Girona Christmas Swing.
El diumenge 23 de desembre va tenir lloc una de les actuacions enmarcades en "Girona Christmas Swing". La Sandyriver Jazz Band al carrer de Santa Clara.
28 fotografies.

Mostra

Anar

Gimnàstica rítmica al Mercadal.
- Dissabte 29 de desembre
Actuació de l'Agrupació Esportiva Rítmica Quart a la plaça de la Constitució amb un espectacle de gimnàstica rítmica. 90 fotografies.

Mostra

Anar

El Mercat, per festes.
El Mercat del Lleó ofereix durant les festes nadalenques un espectacle de colors i olors específic dels productes adients a aquestes festivitats. 63 fotografies.

Mostra

Anar

Cavallets històrics al Mercadal.
Durant els dies nadalencs es pot gaudir, a la plaça de la Constitució, d'uns cavallets històrics. 29 fotografies.

Mostra

Anar

Cantades de Nadales.
Durant les festes nadalenques s'han pogut escoltar a diversos indrets de la ciutat, Cantades de Nadales, interpretades per grups d'aficionats, petits i grans. 12 fotografies.

Mostra

Anar

Espectacle de màgia a la plaça Josep Pla.
- Dissabte 29 de desembre
Espectacle orientat als més petits, a càrrec del Mag Gus, seguit d'una xocolatada i la rifa d'una panera de Nadal. 60 fotografies.

Mostra

Anar

La Cursa de Sant Silvestre de Girona.
- Dilluns 31 de desembre
La tradicional cursa ha arribat a la seva vuitena edició, amb rè:cord de participants, gairebé 1.600 corredors inscrits. 24 fotografies.

Mostra

Anar

Les campanades a la Catedral.
- Dilluns 31 de desembre
Celebració del canvi d'any a la plaça dels Apòstols, sota el campanar de la Catedral. 14 fotografies.

Mostra

Anar

Taller de baldufes de Hanukkà.
- Dimecres 2 de gener
Taller orientat a la mainada, al Centre Bonastruc ça Porta - Museu d'Història dels Jueus de Girona. 36 fotografies.

Mostra

Anar

Taller de mosaic romà al Museu d'Història de la Ciutat.
- Dijous 3 de gener 2013
Dins les activitats "6 Museus x Nadal" s'ha celebrat un taller de coneixement del món romà i elaboració d'un mosaic, al Museu d'Història de la Ciutat. 52 fotografies.

Mostra

Anar

Els Carters Reials.
- 3, 4 i 5 de gener 2013
Els Carters Reials, atenent la mainada gironina i les seves peticions a Ses Magestats, a diversos indrets de la ciutat. 25 fotografies.

Mostra

Anar

Taller de decoració de Nadal al Museu d'Art.
- Divendres 4 de gener 2013
Dins les activitats "6 Museus x Nadal" s'ha celebrat un taller, orientat a la mainada, d'objectes de decoració nadalenca al Museu d'Art de Girona. 73 fotografies.

Mostra

Anar

Cavalcada de Reis. Precavalcada A.
- Dissabte 5 de gener 2013
Com preludi de la Calcavada de Reis, desfilada pels carrers de la ciutat de patges, músics, bastoners i cavallets, cercavila que finalitza al Campament Reial. 78 fotografies.

Mostra

Anar

Cavalcada de Reis. Precavalcada B.
- Dissabte 5 de gener 2013
Com preludi de la Calcavada de Reis, desfilada pels carrers de la ciutat de músics mamelucs del rei Negre, cercavila que finalitza al Campament Reial. 71 fotografies.

Mostra

Anar

Cavalcada de Reis. El Campament Reial.
- Dissabte 5 de gener 2013
Situat als Jardins de la Muralla, les cercaviles de les precavalcades acompanyen la mainada cap al Campament on són rebuts els Reis Mags. 45 fotografies.

Mostra

Anar

Cavalcada de Reis. Els Reis al Campament.
- Dissabte 5 de gener 2013
Els Reis Mags són rebuts per la mainada al seu Campament dels Jardins de la Muralla, abans d'iniciar la Cavalcada pels carrers de la ciutat. 51 fotografies.

Mostra

Anar

La Cavalcada de Reis.
- Dissabte 5 de gener 2013
La Cavalcada pels carrers de la ciutat, del passeig del general Mendoza fins la plaça del Vi, a l'Ajuntament. 48 fotografies.

Mostra

Back
CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice © Fèlix Xunclà/Assumpció Parés