La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartatsSíntesi:

El 31 de desembre de 2012 ha tingut lloc la vuitena edició de la Cursa de Sant Silvestre de Girona, amb un rècord de participació: 1.600 inscrits. Amb aquestes edicions, ja s'ha fet un lloc en les tradicions de final d'any, amb un esdeveniment esportiu que va treure moltes persones al carrer per veure el pas dels atletes. Molts gironins varen acomiadar el 2012 fent esport, amb molta gent corrent disfressada i lluny de fer els cinc quilòmetres amb esperit competitiu.

Els vencedors de la cursa varen ser, en categoria masculina primer Harry Segel, del GEiEG, amb un temps de 14:54, segon Genís Grau Plana del CN Olot, amb 14:58, i tercer, Jamal Oumrim, del Palafrugell, amb 15:06. En la categoria femenina, Anna Rovira, del Calella, va guanyar amb una marca de 17:48, seguida de les jove Anna Quílez del Lloret, amb 18:30, i Helena Adan de l'Atletisme Girona, amb un temps de 18:58.La Cursa de Sant Silvestre

[Informació]

[Més imatges]

Informació-Index-Més imatges

CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice © Fèlix Xunclà/Assumpció Parés