La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartatsSíntesi:

Del 10 de juliol al 25 d'agost 2021 s'ha celebrat, a la plaça de les Botxes, al Parc de la Devesa, el cicle de música en viu Festival "Notes al parc".
El dimecres 18 d'agost es va oferir un concert de "Ludwig Band", grup que el 2017 comencen a tocar les cançons que Quim Carandell acumulava des de l’adolescència. Des del Cuartelillo d’Espolla, la base operativa del grup i antiga caserna de la guàrdia civil, el grup assaja, evoluciona i perfecciona aquestes cançons. Sona folk pedant, cançons de pastorets i s’escolten heptasíl·labs que parlen de la vida i rimen assonants. Temes amb girs inesperats i secrets que es descobreixen amb el temps.
Ludwig Band són Quim Carandell: veu principal i guitarra acústica. Lluc Valverde: clarinet i cors. Andreu Galofré: baix i cors. Gabriel Bosch: guitarra elèctrica i cors. Roger Cassola: bateria i cors. Pau Lanzetta: teclat i cors.


Festival Notes al parc. Ludwig Band

[Més imatges]

Index-Més imatges

CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice © Fèlix Xunclà/Assumpció Parés