La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartats
Activitats i esdeveniments a la ciutat de Girona
Anar

Trio Andrée.
Dissabte 10 de juliol. El Trio Andrée està format per Cèlia Johé al violí, Queralt Garcia al violoncel, i Maria Figa al piano. 27 imatges.

Trio Andrée
Anar

Marta Pérez.
Dimecres 14 de juliol. L'actuació va anar a càrrec de Marta Pérez veu i guitarra acústica, Jordi Bastida guitarra elèctrica, Jose Benítez bateria i Pedro Campos, baix. 33 imatges.

Marta Pérez
Anar

Laia Frigolé i Eva del Campo.
Dissabte 17 de juliol. Concert "De Amore e Tormento", un programa de música barroca que ens parla d’amor i de desamor. 36 imatges.

Laia Frigolé i Eva del Campo
Anar

Criatures.
Dimecres 21 de juliol. Grup format per Ivó Jordà, Marçal Ramon, Iu Boixader i Marc Vall. 42 imatges.

Criatures
Anar

Dani López Quartet.
Dimecres 28 de juliol. Jazz contemporani amb Dani López, Pau Lligadas, Alejandro Esperanza i Andreu Moreno. 33 imatges.

Dani López Quartet
Anar

Sara Parés, Oleguer Aymamí i Dani Espasa.
Dissabte 31 de juliol. Recull de concerts que François Couperin va compondre pls concerts que tenien lloc a la cort de Lluís XIV. 27 imatges.

Sara Parés, Oleguer Aymamí i Dani Espasa
Anar

BCN Sax Quartet.
Dimecres 11 d'agost. Des de la música barroca al jazz, amb la capacitat sonora tan dúctil del quartet de saxofons. 24 imatges.

BCN Sax Quartet
Anar

Ludwig Band.
Dimecres 18 d'agost. Folk pedant, cançons de pastorets on s’escolten heptasíl·labs que parlen de la vida i rimen assonants. 33 imatges.

Ludwig Band
Anar

Sextet Gerió.
Dissabte 21 d'agost. Recital dedicat a Ástor Piazzolla, un dels compositors argentins més populars, del qual enguany se celebra el centenari del naixement. 27 imatges.

Sextet Gerió
Anar

Momi Maiga.
Dimecres 25 d'agost. Ritmes i sons de la cultura musical mandé, acompanyats amb saxo, sintetitzadors electrònics, baix, guitarra elèctrica i bateria. 27 imatges.

Momi Maiga

Back

CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice © Fèlix Xunclà/Assumpció Parés