La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartatsSíntesi:

Del 10 de juliol al 25 d'agost 2021 s'ha celebrat, a la plaça de les Botxes, al Parc de la Devesa, el cicle de música en viu Festival "Notes al parc".
El dimecres 25 d'agost es va oferir un concert de Momi Maiga. La seva música és jazz, funk, afrobeat. Ens mostra la kora en un context musical actual, enèrgic i divers, un viatge entre ritmes transcontinentals i sons de la cultura musical mandé, acompanyats amb saxo, sintetitzadors electrònics, baix, guitarra elèctrica i bateria. Valors i missatges són transmesos a través de la seva llengua natal: mandinka i wòlof. Momi encarna la cara més enèrgica de la kora, el so de la nova generació de l'Àfrica occidental.
Momi Maiga: kora, veu, creació i producció musical. Roger Martínez: bateria i veus. Pol Gómez: guitarra elèctrica i espanyola. Miquel Ubach: baix i veus. Núria Domènech: veus. Narek Mnatsakanyan: teclats. Gabriel de Oliveira Costa Fortunato: saxofon, flauta travessera i veus.


Festival Notes al parc. Momi Maiga

[Més imatges]

Index-Més imatges

CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice © Fèlix Xunclà/Assumpció Parés