La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartatsSíntesi:

Entre el 20 de novembre de 2020 i el 5 d'abril de 2021, i de forma escalonada, tenen lloc quatre exposicions de l'obra d'Enric Ansesa que il·lustren una trajectòria de més de cinc dècades al món de les arts que la producció en xarxa dels principals espais expositius de la nostra ciutat ha permès presentar de manera global. Els espais expositius són: Bòlit Sant Nicolau (Fets/Facts), la Casa de Cultura de Girona (Persistències), el Museu d'Història de Girona (Senyals), i el Museu d'Art de Girona (Camins).
La Casa de Cultura acull les obres de gran format, ordenades i presentades per la seva iconografia, prescindint de qualsevol referència cronològica. "Persistències", no solament ens evoca el negre omnipresent, sinó també tota una sèrie de temàtiques, o propostes estètiques, que han tingut una continuïtat en la seva producció, i que destaquen per la coherència i rigor.
(Dalt esquerra: detall de "70 raons", 2014, mixta sobre fusta).Enric Ansesa. Exposició 'Persistències' a la Casa de Cultura

[Obres de l'exposició]

Informació-Index

CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice © Fèlix Xunclà/Assumpció Parés