La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartats

El dissabte 1 de desembre 2012 ha tingut lloc la tradicional encesa de llums de Nadal, que representa el tret de sortida de les activitats nadalenques i serveix perquè la ciutat i els seus comerços donin la benvinguda a les festes.

L'encesa dels llums de Nadal

(Ampliar) - L'alcalde de Girona a l'encesa dels llums de Nadal

A les 18 h, l’alcalde de Girona, Carles Puigdemont, ha inaugurat l'encesa de llums amb la il·luminació del gran arbre de Nadal situat a la plaça Catalunya i, tot seguit, s’han encès les llums dels carrers de la ciutat, donant així per iniciades les festes nadalenques a la ciutat.

L'encesa dels llums de Nadal

(Ampliar) - L'arbre de la plaça Catalunya abans de l'encesa dels llums.

L'acte ha anat acompanyat d’una cercavila a càrrec de la Xarabanda Banda, que ha sortit de la plaça del Vi i ha anat fins a la plaça de Catalunya. Després de la il·luminació de l’arbre de Nadal, ha portat a la gent fins a la plaça de la Independència.


L'arbre de Nadal de la plaça Catalunya- Les festes de Nadal - Artícles i reportatges de les festes nadalenques a Girona.

[Més imatges]----------- Back-Index-Next

CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice © Fèlix Xunclà/Assumpció Parés