El menú de febrer és, essencialment, de carns. Encara ens trobem en un mes d'hivern, i per tant és agraït de menjar rostits i guisats, que en altres èpoques de l'any no resulten tan adients, i és preferible aprofundir en les amanides refrescants o els peixos i fruits de mar. Bon profit!

Entrants

Mentre s'acaben de coure els segons plats, ens entretenim amb un embotit casolà, la sobrassada, i seguirem amb una amanida divertida i imaginativa, per anar fent boca.

Zoom Zoom Zoom

Sobrassada casolana

La sobrassada, embotit típic de Mallorca fet amb carn i xulla de porc, que es trempa amb sal i pebre bord dolç i coent, sol està compost de fins un 60% de carn magra, d'un 30 a un 40% de xulla, segons el gust del preparador, pasta a la que s'afegeix sal, en proporció d'uns 18 a 28 grams per quilo de pasta, pebre bord dolç, de 55 a 60 grams per quilo de pasta, i pebre bord coent, aquest a gust de cadascú.

L'amanida

Aquest entrant, que tan de joc dóna en allò que es refereix a la combinació d'elements, ha estat preparat amb tomàquet d'amanir, anxoves que li dónen el toc salat que li cal, contrastant amb el gust del formatge de cabra tallat a falques, i olives negres sense pinyol. Tot plegat s'ha amanit amb oli amb all i julivert picats.

I ara anem pels segons plats... (Seguir)


Back-Index-Next