Inici Selecció de productes gastronòmics Restaurants recomanats Esdeveniments gastronòmics Receptes Dotze mesos, dotze menús Pedres de Girona
Index restaurants recomanatsSituat al passeig José Canalejas, que ressegueix el darrer curs de l'Onyar, té com teló de fons la imatge més emblemàtica de Girona: les cases de l'Onyar i, al seu darrere, les façanes i campanars de la Catedral i Sant Feliu. Indret d'entrada habitual dels visitants a la ciutat, des d'aquí s'accedeix, travessant qualsevol pont, al Barri Vell per gaudir dels monuments i la història de Girona.

 • Mapa de situació

 • Reportatge del restaurant

 • El xef Fulgenci Garcia, a l'Aula Gastronòmica


 • Festes i esdeveniments a Girona

 • Itineraris turístics a Girona

  [D'on venim]

 • Dades del restaurant Xef Fulgenci Garcia
  Passeig José Canalejas, 6
  17001 Girona
  Telèfon 972 22 60 02
  web www.gastrobubbles.com
  e-mail info@gastrobubbles.com

  [Veure mapa]


  A través del temps contemplem impassibles la trajectòria de la gastronomia meravellant-nos amb la diversitat del producte que treballem i agraint la possibilitat de poder compartir-lo.
  Bubbles, una idea original, diferent, atractiva i sobretot jove i moderna, que al mateix temps respecta la tradició gironina contemplant els seus dos principals monuments, la Catedral i Sant Félix.
  Un espai on sentir-se especial, on no existeix el temps, on les emocions cobren sentit i on el cor balla al so de la gastronomia, una bombolla de sensacions organolèptiques.

  Àngel Garcia Egea

  Menú 1er. aniversari

  Alta cuina en miniatura i maridatges

  Plats elaborats amb magret d'ànec a la brasa

  Menú del xef

  Karkadé: flors al paladar

  Menú amb gust mariner

  Back - Index

  CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice © Fèlix Xunclà/Assumpció Parés